Otvoreno pismo direktoru CEDIS-a

Poštovani gospodine Čađenoviću, zbog prirode bolesti mojoj kćerki od 3 godine i 9 mjeseci i sinu od 9 mjeseci neophodno je svakodnevno inhaliranje minimum pet puta tokom dana. Zbog nedopustivo slabog napona struje na adresi Vrela, Žari, opština Mojkovac vrlo često nijesmo u mogućnosti da inhaliramo djecu što dodatno ugrožava njihovo ionako krhko zdravlje. U to ime Vas molim da pod hitno naložite da nam se na osnovu odluke CEDIS-a od 8.12.2021 i 29. 08.2022 godine izgradi stubna trafostanica i omogući pripadajući nam napon i neophodni uslovi za život dostojan čovjeka. Shodno navedenim odlukama predviđeno je da se lokalni objekat izgradi tokom 2022 godine.

Poštovani gospodine Čađenoviću, da li ste svjesni da je struja toliko slaba da je ponekad nemoguće napuniti čak i bateriju mobilnog telefona dok nam mašina za pranje veša radi po više od 12 sati i neuspije da opere veš. Hrana u frižideru i zamrzivaču nam se često kvari, nemoguće je imati farmu koza, krava ili ovaca jer ovakva kakva je struja ne može da pokrene muzilice, iz istig razloga je nemoguće baviti se ruralnim i agro turizmom kao i imati bilo koju vrstu proizvodnje a što je i bila naša namjera kada smo se iz grada doselili na selo. Takođe se grejemo na struju i zbog lošeg kvaliteta napona grrjalice nijesu u mogućnosti da rade u punom kapacitetu. Najgore od svega je što punu godinu dana dobijamo zvanične odgovore i uveravanja da ćete izgraditi stubnu trafostanicu ali na žalost sve ostaje na praznim obećanjima dok mi stanovnici sela i nadalje živimo životima nedostojnim čovjeka i u uslovima koji ugrožavaju zdravlje djece.

Na kraju želimo da Vas i ovim putem zamolimo da uzmete stvar u svoje ruke i u najkraćem mogućem roku prekinete agoniju kroz koju svakodnevno prolazimo.

S poštovanjem

Vlasnica seoskog domaćinstva i poljoprivrednog gazdinstva “agroV”

Jelena Vujičić

Provjerite slična mjesta

Andrija Mandić predsjednički kandidat

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić biće …