UP: Identifikovano 13 osumnjičenih za napad ispred Skupštine

Uprava policije saopštila je da su do sada identifikovali 13 osoba za koje se sumnja da su izazvali incidente ispred zgrade Skupštine Crne Gore u ponedjeljak veče, tokom protesta “Ima nas”.

“Službenici Uprave policije u odnosu na događaj ispred zgrade Skupštine Crne Gore od 12. decembra, kada je na policijske službenike, ali i na štićeni objekat – Skupštinu Crne Gore, izvršen organizovani napad od strane više lica, preduzimaju sve mjere u cilju identifikacije izvršilaca eventualnih krivičnih djela i prekršaja”, navode u saopštenju.

Do sada je identifikovano 13 osoba – F.K., M.V., Đ.I., M.P. iz Podgorice, M.V. iz Danilovgrada, M.K. i V.I. iz Kotora, R.K. iz Herceg Novog, R.V. sa Cetinja, D.Ć. sa Žabljaka, A.H. iz Berana, E.G. iz Nikšića i A.P. iz Plava.

“Od njih su prikupljena obavještenja, te se preduzimaju dalje aktivnosti u saradnji sa tužiocem iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici koji će izvršiti pravne kvalifikacije djela”, dodaju u saopštenju.

Pripadnici policije će nastaviti sa preduzimanjem aktivnosti u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja i identifikacije svih počinilaca.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Abazović sa Osmani: Gradiće se putevi Plav-Dečane i Rožaje-Peć

Predsjednik Vlade dr Dritan Abazović sastao se danas sa predsjednicom Republike Kosovo Vjosom Osmani koja …