Knežević: Nisam psovao crnogorsku majku, spreman sam da idem na poligraf

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je u emisiji Press plus sa Rajkom Raičević da nema dozvolu za nošenje oružja, ali je traži od države jer mu je ugrožena bezbjednost. Istakao je da država Crna Gora nikada nije reagovala na brojne prijetnje kojima je bio izložen, te da je svjestan da je izjavom o oružju ušao u zonu krivične odgovornosti.

Ne mora država da mi pruži sigurnost, a ako ne želi da mi da obezbjeđenje, onda ne neka meni i vozaču da dozvolu za oružje jer je moja bezbjednost ugrožena. Da mi se dozvoli da službeno nosim pištolj. Pa ako počinim neko krivično djelo, neka me procesuiraju, rekao je on.

Komentarišući to što je ministar Filip Adžić kazao da će biti sankcionisan, jedan od lidera DF-a smatra da je to kazao kako bi se umilo Cetinjanima.

A tamo ne može poći bez tri džipa. Oni su naoružani do zuba, pa neka ga neko pokuša da ga uvrijedi ili opsuje. Adžić možda treba da odgleda snimke iz Zetatransa kada su isključivane kamere kad su se šlepale cigarete. Nek ne brinu oni da će Knežević ugrožoiti bilo koga, ali moraju da znaju da će se braniti, jer neću dozvoliti da mi bude ugrožena bezbjednost i moje porodice, naveo je on.

On je dodao da mu je žao zbog incidenta na Aerodormu, ali dodaje da nije ni vinovnik ni incijator incidenta.

Nekim ljudima u Crnoj Gori smeta moje samo postojanje. Ja sam bio u automobilu, nisam nikog vrijeđao, našao sam se u čudu da čovjek od 35 godina saspe salvu uvreda. Rekao je da je to jer mu se ne sviđa mu se moja glava. Kad čujete sve što čujete, i posle fejsbuk prijetnji da je dobro što sam živ, dio radikalizovane javnosti mene pokazuje kao agresora. Bio sam u Tužilaštvu danas, dao sam izjavu i neću odustati da istina izađe na vidjelo, rekao je on.

Naveo je da nije istina da je psovao crnogorsku majku, i da je spreman da ode i na poligraf, da se u stvari otrkije ko je prvi počeo incident.

Dan

Provjerite slična mjesta

Šaranović tužio Vladu zbog izbora Radovića za v.d. šefa policije: Moja ovlašćenja nisu mogli dati Spajiću

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović (Demokrate) podnio je juče Upravnom sudu tužbu protiv Vlade zbog …