Korak bliže realizaciji projekta izgradnje luksuznog hotela Jadran u Ulcinju

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović održao je danas sastanak kom su prisustvovali ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović, ministar ekonomije i turizma Goran Đurović, državni sekretari Ministarstva finansija, Ministarstva ekonomije i turizma, Agron Ibrahimi i Armend Mila, predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari, predsjednik JP Morsko dobro Mladen Mikijelj, predsjednik UO JP Morsko dobro Blažo Rađenović, direktor Agencije za investicije Mladen Grgić povodom nekadašnjeg hotela Jadran u Ulcinju. Sastanku je prisustvovao i predstavnik kompanije Royal kao zainteresovani investitor.

Tokom sastanka identifikovani su administrativni problemi koji treba da se prevaziđu kako bi se u što skorijem periodu pristupilo zaključenju aneksa ugovora.

Premijer Abazović je istakao da su nakon današnjeg sastanka korak bliže realizaciji još jedne investicije koju građani Ulcinja i Crne Gore čekaju decenijama, kakav je luksuzni hotel Jadran koji bi imao kategorizaciju 5* sa svjetskim brendom i bio izgrađen pet godina od zaključenja ugovora.

Provjerite slična mjesta

Amer čuva tradiciju: Zlatnim rukama gradi simbole sreće i uspomena

Amer Džafić iz Bijelog Polja, već petnaest godina, čuva tradiciju baveći se zlatarstvom. Još od …