Spasojević: Spremiću ćeliju Đukanoviću po svim standardima

Načelnik Istražnog zatvora Predrag Spasojević rekao je, gostujući u emisiji Minula neđelja na A plus TV, da vrlo brzo očekuje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića kod njega i da će mu spremiti ćeliju po svim standardima!

Na pitanje voditelja Boška Kovačevića “zašto predsjednika svih građana Mila Đukanovića nije bilo u redu za osudu po pitanju ovog gnusnog akta koji vam se desio?”, Spasojević je odgovorio “Nije on sam, solidan je red”.

Uslijedila je opaska Kovačevića da je Đukanović ipak predsjednik svih građana na šta se Spasojević nadovezao: “On i ja smo stari drugari i njemu je vjerovatno krivo što to nije uspjelo. Definitivno ja njega čekam kod mene. I to vrlo brzo ako Bog da.I on to zna i za to mu je krivo što ovo nije uspjelo. Zato se nije oglasio. Spremiću mu ćeliju veoma dobro kad bude došao”.

Kovačević je u šaljivom tonu upitao “hoće li biti kapaciteta da svi ti dobri ljudi stanu”? na šta se Spasojević ponovo vratio na temu o iščekivanju Đukanovića i Istražnom zatvoru:

“On jeste visok dva metra ali naći ćemo duži krevet, nije problem. Po standardima da dobije sobu i kvadraturu i sve što treba”.

Aplus.me

Provjerite slična mjesta

Podrška poljoprivrednicima

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizovalo je danas u Evropskoj kući konferenciju povodom objave V …