Statis najavio milionska ulaganja sa Alfa Dabijem iz UAE

Predsjednik kompanije Monterock International Limited, Petros Statis danas je najavio zajedničko ulaganje sa Alpha Dhabijem, jednim od najbrže rastućih konglomerata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE).

Oduševljeni smo i ponosni što najavljujemo zajedničko ulaganje sa Alpha Dhabijem, jednim od najbrže rastućih konglomerata u UAE, što je rezultiralo formiranjem ADMO-a. Ovo zajedničko ulaganje je ogroman korak napred za rast Montercok International-a, kao i brenda Nammos World, i označava snažan trag u sektoru ugostiteljstva i F&B sektora na globalnom nivou. Najiskrenije se zahvaljujem osnivačima renomiranog brenda Nammos, koji su ispunili svoju viziju stvaranja globalno proslavljenog stila života, kao i ljudima koji održavaju ovaj san živim i naprednim – naveo je Statis na društvenim mrežama.

Statis je istakao da je ovo korak bliže cilju da postanu, kako je kazao, globalni lider u višem segmentu ugostiteljskog tržišta.

Sa ADMO-om, moći ćemo da se proširimo na ključna nova tržišta i pokrenemo dodatne projekte, što nas dovodi korak bliže našem cilju da postanemo globalni lider u višem segmentu ugostiteljskog tržišta. Takođe bih želio da izrazim svoju zahvalnost svakom cijenjenom članu našeg Monterok tima za sve njihove napore da ova kompanija uspije tokom godina i njihovu nemilosrdnu posvećenost i – svi me i dalje inspirišete – naveo je na Facebook-u.

Kao predsedavajući Montercok International-a, Statis je istakao da se veoma raduje “početku ovog novog poglavlja naše grupe i mnogim dostignućima kojima ćemo težiti u narednim godinama”.

Uvjeren sam da je pred nama svijetla budućnost i „Zajedno uspijevamo“ – poručio je Statis.

Direktor Alpha Dhabi Holdinga Hamad Salem Al Ameri, kazao je da širenje te kompanije potvrđuje ambiciju da okupe portfelj vodećih luksuznih i lajfstajl brendova.

Uzbuđeni smo što ćemo na ovaj put krenuti sa Monterockom – rekao je on, prenosi portal Gulf News.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Andrija Mandić predsjednički kandidat

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić biće …