Ko sam ja u javnosti?

Poludnevna konferencija „Žene od uticaja: Moje novo ja“ održaće se sjutra u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović“ u Podgorici od 12 do 16 časova. Konferenciju organizuju Sanja Milosavljević osnivačica PRESS ROOM –a platform za PR i medije i Jelene Vuletić, osnivačica Balance to Business, bankarke sa višegodišnjim iskustvom akreditovanog kouča.

Nakon uspješne konferencije poslovne mreže i istoimenog online magazina „Žene od uticaja“ u aprilu ove godine u Herceg Novom, ovo će biti diskusija o identitetu i vrijednostima koje živimo ali i novim tehnologijama, etikom PR-a danas i uticajem koje „moje ja“ ima u medijima i na društvenim medijima.

Poziv za učesće je upućen osnivačima preduzeća, javnim službenicima, menadžerima, predstavnicima medija a dinamični format od dvije panel diskusije imaće za cilj da teme: „Ko sam ja, zaista?“ i „Ko sam ja u javnosti? obradi iz ličnog i profesionalnog ugla. Da li nas je strah od činjenice da ćemo u metaverzu biti avatari sa virtuelnim iskustvima? Da li bi trebalo da preispitamo kuda idemo i umijemo li da govorimo javno i prilagodimo se novim tehnologijama?

Među gostima na panelu biće Dr Zorica Kalezić, viceguvernerka Centralne banke Crne Gore, Maja Pavličić, izvršna direktorka kompanije Grawe osiguranje, Ivica Tatar, suosnivač i strategijski lider kompanije Logate, Biljana Radusinović, izvršna direktorka za upravljanje ljudskim resursima kompanije One Crna Gora, Uroš Bulatović, osnivač i predsjednik Unije mladih preduzetnika Crne Gore. Na panelu koji moderira Jelena Vuletić, baviće se načinom kako izgraditi a potom očuvati identitet i integritet, kao i koliko se mi zapravo razlikujemo u odnosu na to kako nas drugi vide i kako sami sebe.

Temi “Ko sam ja u javnosti?” biće posvećena panel diskusija na kojoj učestvuju liderke iz vodećih medijskih kuća i eksperti za odnose sa javnošću u Crnoj Gori. Kako su se profesija PR-a i novinarska profesija prilagodile digitalnoj transformaciji? Da li je živa riječ i dalje važnija od napisane na društvenim medijima? Koliko je novinarstvo danas pod pritiskom da kreira priču a da odoli viralu i senzaciji koji Instagram influencer može da kreira samo su neka od pitanja na koja će se čuti glas struke. Marijana Bojanić (direktorica TV, novina i portala Vijesti), Meliha Ramusović (direktorica programa A+ TV), Jelena Pavićević (osnivačica Benefit Communications) daće svoje uvide iz prakse medija i odnosa sa javnosću.

Prijave su moguće putem sajta www.zeneoduticaja.com/konferencija

——————————————————————————————————————————————————–

Poslovna mreža „Žene od Uticaja” i www.zeneoduticaja.com online magazin imaju za cilj da ženama Zapadnog Balkana pruži nove mogućnosti u poslu, umrežavanju, ličnom razvoju i putovanjima. Okupljamo članice iz biznisa, javnog sektora, zdravstva, ekspertkinje iz svih oblasti kao i ugledne žene u kulturi, umjetnosti i diplomatiji. Uspostavljanje poslovne saradnje na regionalnom tržištu i zajednički uticaj kroz obrazovne programe, skupove i kampanje je rezultat koji imamo. “Mi dajemo besplatne informativne savjete na specifična pitanjakoja nam postavite o biznisu, finansijama, poslovanju. Mi pružamo podršku ženama kojima su povređena prava povezujući ih sa adekvatnom institucionalnom podrškom.”

Balance to Business je firma koja kroz poštovanje, povjerenje, rezultat, etičnost, pristupačnost i upornost, kao njene ključne vrijednosti, radi na kreiranju okruženja u kojem primjena znanje iz oblasti koučinga čini svakodnevnicu. Osnivačica firme, Jelena Vuletić, prvi ACC akreditovani kouč od strane ICF u Crnoj Gori, sertifikovani somatski kouč kao i PCM i POY trener, ima ogromnu strast i želju dijeliti svoje vrijeme, energiju i znanje za bolje mladih ljudi, društvenog i preduzetničkog mindseta cijelog regiona, što predano i radi kroz Balance to Business. Jelena je strastvena bankarka sa više od 31 godinu iskustva u bankarskom sektoru, trenutno obavlja funkciju članice Upravnog odbora u Hipotekarnoj banci u Podgorici.

PRESS ROOM je platforma za digitalni PR koja pomaže preduzećima da unaprijede odnose sa medijima i dođu do novih klijenata uz 100 odsto mjerljive rezultate. Ovaj startap osnovan je prije godinu dana upisana u registar kompanija inovativnih djelatnosti u Crnoj Gori. Osnivačica ove platforme Sanja Milosavljević, ekspertkinja za PR i marketing počela je sa Impact Institutom gde mala i srednja preduzeća spaja sa investicionim prilikama. 

Provjerite slična mjesta

Dobila mail o povratu novca pa ostala bez nekoliko hiljada eura

Policiji u Vojniću (Hrvatska) je 29-godišnjakinja prijavila da je putem e-mailom dobila poziv jedne ustanove …