Spasojević: Vjerujem da nije riječ o upozorenju, već o pokušaju ubistva

Načelnik Istražnog zatvora Predrag Spasojević, kome je po drugi put bačena bomba na kuću kazao je za Portal RTCG da je izuzetno nezadovoljan reakcijom institucija sistema na napade na njegovu imovinu, i optužio ih da su ili nesposobni ili korumpirani. Spasojević vjeruje da nije riječ o upozorenju, već pokušaju ubistva.

Apsolutno sam nezadovoljan odgovorom institucija na ovu situaciju. Očigledno su institucije ili nesposobne ili korumpirane. Ne može niko da me ubijedi da ne mogu da riješe ovo, ovo je veoma jednostavna stvar. Imali su sumnjive ljude, imali su organizovanu grupu koja je to mogla da uradi, imali su mjesto, vrijeme, način izvršenja i nisu reagovali. U pitanju je ili nesposobnost ili korupcija. Drugo ne može biti ništa, kazao je Spasojević.

Istakao je da je prije mjesec dobio prve prijetnje. No, nadležni, ističe, nijesu ništa preduzeli. Spasojević je saopštio da bi ovaj slučaj riješila “milicija”, i zahvalio policijskim službenicima iz Danilovgrada. Međutim, kako kaže “nadležni iz UP, iz Tužilaštva, nadležni koji treba da se zauzmu za ovo, nijesu se zauzeli”.

Dan

Provjerite slična mjesta

Brat i sestra spašeni nakon što su 36 sati bili pod ruševinama. Najemotivnija priča godine

Dvoje djece (brat i sestra) spašeno je nakon 36 sati iz ruševina na Sjeveru Sirije. …