Preminuo Nik Boletijeri

Legendarni teniski trener, Nik Boletijeri preminuo je u 91. godini života u svom domu, a putem društvenih mreža od njega se opraštaju mnogobrojni teniseri i teniserke.

Još 20. novembra u javnost je izašla vijest da je Boletijeri preminuo, vrlo brzo je to demantovano, ali ovoga puta su se oglasili i brojni teniseri i teniserke kojima je Nik bio mentor.

Između ostalog se putem Instagrama oglasio i Filip Krajinović, koji je okačio fotografiju iz mladosti sa Boletijerijem uz koju je ostavio oproštajnu poruku.

“Hvala ti za sve legendo, nedostjaćeš mi”, stavio je Filip uz emodži slomljenog srca.

Dosta dužu oproštajnu poruku ostavio je Tomi Has, koji je upravo pod vođenjem Boletijerija napravio neke od najvećih uspjeha u čitavoj karijeri.

“Toliko uspomena, ne znam gdje da počnem. Niki, hvala ti za tvoje vrijeme, znanje, povećenost, ekspertizu i želju da podijeliš svoje znanje i da me mentorišeš. Dao si mi mogućnost da pratim svoje snove. Bio si sanjar i pretvarao si snove u javu, pionir našeg sporta i jedan koji se neće ponoviti. Nedostajaćeš mi u akademiji, nedostajaće mi naše priče o tenisu, kako pokazuješ svoj ten, blistave zbue. Nedostajaće mi golf sa tobom, tai-či, pokušaji da me ‘prevariš’, izjedanje Snikersa i trčanje u grmlje poslije toga… I to što sam slušao sve tvoje planove čak i sa 91 godinom starosti. Hvala još jednom za sve”, napisao je Has.

Nezavisne

Provjerite slična mjesta

Postignut dogovor o zapošljavanju u EPCG – Željezari: Neko će ostati bez posla

Predstavnik bivših radnika nikšićke željezare Ivan Vujović potvrdio je Pobjedi da je sa Elektroprivredom (EPCG) …