Pao sin bivšeg selektora Srbije i Crne Gore zbog šverca 115 kilograma kokaina

Damjan Roganović i Dušan Petković uhapšeni su u Amsterdamu kao članovi OKG zbog šverca 115 kilograma kokaina, objavili su srpski mediji.

Otac osumnjičenog Petkovića bio je čuveni Ilija Petković, slavni jugoslovenski fudbaler i selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore na Mundijalu 2006. godine u Njemačkoj, na koji je stariji Petković vodio i svog sina kao reprezentativca.

Oni uhapšeni u zajedničkoj međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, BIA, MUP, nadležnih javnih tužilaštava Belgije i Nizozemske, Europola i Eurojusta kada je uhapšeno osam osoba i zaplijenjeno ukupno 115 kilograma opojne droge kokain.

U akciji kojom je rukovodilo srbijansko Tužilaštvo, uhapšeno je osam ljudi, dok se za preostalim pripadnicima organizovane kriminalne grupe traga, navodi se u saopštenju.

Uhapšene sumnjiče za krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Provjerite slična mjesta

Podrška poljoprivrednicima

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizovalo je danas u Evropskoj kući konferenciju povodom objave V …