Abazović: Milošević u julu obavijestio nadležne o kokainu koji je juče konfiskovan u Albaniji

uče smo imali veliku akciju zajedno sa Albanijom u kojoj je 400 kilograma kokaina konfiskovano na nalaze i kontrole koje su rađene u Crnoj Gori – i da naglasim, pošto mi se čini da neko to želi da zaboravi, dok je direktor Uprave prihoda i carina bio Rade Milošević, poručio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Abazovič je kazao da je Milošević njega, tužilaštvo i policiju u julu mjesecu uredno obavijestio da sumnja da se skriva tovar kokaina, i zatražio specijalnu analizu.

– Onda je zajednički odlučeno da se radi kontrolisana pošljka, da tužilaštvo preuzme svoje mjere i da se obavijesti Albaniju – jer je tovar trebalo da ide na tu stranu. Crna Gora je na krajnje profesionalan način otkrila to što je albanska policija juče samo pošla na lice mjesta, sačekala ljude i odradila hapšenja i konfiskovanja robe – rekao je Abazović.

On je istakao da nijesu sigurni čiji je kokain koji je juče konfiskovan ali da imaju neke operativne podatke.

– Ali ih moramo značajno potkrijepiti dokazima. Svakako ova akcija jeste za pohvalu, a mnogi građani to zaboravljaju uz trenutnu propagandu – jer su ti tovari decenijama prolazili kroz Crnu Goru i niko ih nije identifikovao. E tome se stalo na kraj  – poručio je Abazović.

On je podvukao da će se država boriti da svaki pokušaj krijumčarenja obezglavi.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Drugi krug: Zaposlite se u kompaniji Mamula Island

Dani otvorenih vrata Mamula Island tokom kojih će biti predstavljene mogućnosti zapošljavanja biće održani u …