Milica proizvodi mirisne svijeće koje krase svaki dom

Milica Šćepanović već nekoliko mjeseci uspješno se bavi proizvodnjom sjajnih ukrasnih svijeća, koji krase domove cijele Crne Gore.

Milica je rođena u Baru, po struci je ekonomista i sa velikim zadovoljstvom izrađuje ukrasne svijeće.

Priča nam da je ovaj posao naučila u Americi dok je studirala nekoliko godina. Takođe, tokom boravka u Americi pronašla je brojne prijatelje i savladala potrebna iskustva za rad.

“Kada se radi o ukrašavanju, Amerikanci daju dobru pažnju da ukrase svoj prostor, tako da sam sticajući znanje od njih upotpunila svoju umjetničku stranu u sebi”, priča Milica. Njeni proizvodi su savršeni izgledni su, a proizvodi ih od sojinog i pčelinjeg voska.

IZRADA SVIJEĆA

Priča nam kako teče izrada mirisnih svijeća.

“Izrada svijeća traje cijeli dan tačno određenom procedurom”. Proizvodi su takvi da želim da obradujem sve kupce kako iz naše opštine tako i iz cijele Crne Gore”, kaže nam ona.

Svi zainteresovani kupci moje proizvode mogu naručiti i pogledati putem instragram stranice Pasteli-candleco, a naši sugrađani ih mogu kupiti i u gradskoj suvenirnici.

“Tokom otvaranja instragram stranice ostvarila sam veliki broj pregleda i dostigla veliki broj pratilaca i fanova mirišljavih svijeća koji mi pred samu narudžbinu pošalju poruku podrške i pohvale. A tokom narednog perioda planiram da proširim raznovrstan model novogodišnjih svijeća”, zaključila je Milica.

J. Šćekić

Provjerite slična mjesta

Radojičić: Distrikt Srbija i Crna Gora potpisao sporazume sa Južnom Afrikom, Bocvanom, Mozambikom i Esvatini

Guverner Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandar Radojičić prisustvovao je sa svojim timom na …