Ministar Dukaj čestitao Kovačeviću Dan Opštine Pljevlja

Čestitka povodom obilježavanja Dana opštine Pljevlja, 20. novembar…

Uvaženi predsjedniče opštine Rajko Kovačeviću,
Poštovani predsjedniče Skupštine opštine Sokiću,

Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Pljevlja uputim najsrdačnije čestitke povodom 20. novembra, Dana opštine.

Uvjeren sam, da rukovodni tim prepoznaje izazove, ali i vrijednosti zajedništva i poštovanja različitosti koje se u gradu pod Ljubinjom gaje vjekovima. Tradicija suživota, druženja uz sevdalinku i razvijena svijest o drugome i drukčijem su vrijednosti kojima se Pljevlja mogu ponositi. Vodilja su pregnuća ka zajedničkim ciljevima – unapređenje administrativnih i ljudskih resursa, u pravcu boljeg kvaliteta života građana i građanki Pljevalja.

Razvoj industrijskih i drugih potencijala uz očuvanje prirodne sredine, su garancija ekonomskog prosperiteta, ne samo Pljevalja, nego i Crne Gore. Konkretnom valorizacijom mnogih potencijala, Pljevlja imaju šansu da ponovo budu grad u koji se dolazi, a ne grad iz kojeg se ide.

Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Pljevlja u oblasti reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima. Sa jasnim uvjerenjem da će Pljevlja nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine.

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …