U nedelju koncert Vlatka Stefanovskog povodom Dana opštine Pljevlja

U okviru proslave Dana opštine Pljevlja, u nedjelju, 20. novembra, u Centru za kulturu nastupiće svjetski poznat virtuoz na gitari -Vlatko Stefanovski i V3 Trio. Početak koncerta zakazan je za 20h.
Svima poznati makedonski muzičar, još kao mladić osnovao je sada već kultnu grupu „Leb i Sol“. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru. Vlatko Stefanovski kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije muzičkih stilova, kombinujući makedonske tradicionalne nepravilne ritmove i rok zvuk. U svom bogatom opusu može se pohvaliti mnogim uspješnim saradnjama sa renomiranim svjetskim i domaćim muzičarima.
Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog će upotpuniti i V3 Trio, te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati koncert koji se sprema na Velikoj sceni Centra za kulturu.
Besplatne ulaznice možete preuzeti na biletarnici Centra za kulturu, u subotu, 19-og novembra u terminu od 12 do 20h, i u nedjelju, na dan koncerta, 20-og novembra, u terminu od 15h do početka koncerta.
Uživajte u jeseni uz Pljevaljske novembarske svečanosti!

Provjerite slična mjesta

Uhapšen predsjednik Perua jer je najavio raspuštanje Kongresa

Uhapšen je predsjednik Perua, Pedro Kastiljo, u srijedu, nekoliko sati nakon što je najavio privremeno …