Lidl zamrzava cijene 50 proizvoda

Lidl je u svojoj ponudi izdvojio 50 artikala čije će redovne cijene biti „zamrznute“ do 1. februara naredne godine. To znači da cijene ovih proizvoda iz gotovo svih kategorija u Lidlu u naredna dva i po mjeseca mogu biti samo niže, čime ovaj savremeni diskontni lanac garantuje još povoljniju prazničnu kupovinu.

Među odabranim proizvodima iz različitih kategorija proizvoda, biće „zamrznuta“ i cijena kilograma belog krompira na ne više od 84,99 dinara ( 1 euro vrijedi 117,4 dinara), svježeg mleka Lidl brenda Pilos od litar i po na 179,99 dinara, kilograma pirinča na 129,99, a kilograma zamrznutog graška na 199,99 dinara. Uz pomenute, cijene koje mogu biti samo niže od navedenih mogu se naći i u segmentima svežeg voća i povrća, mesa, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, odnosno većine kvalitetnih prehrambenih namirnica koje se nalaze u standardnim potrošačkim korpama.

Na ovaj način, pored toga što uvek nudi asortiman namirnica po najboljem odnosu cene i kvaliteta, ovim potezom Lidl dodatno brine o svojim potrošačima u cilju objezbeđivanja povoljnije kupovine. Široka ponuda proizvoda „zamrznutih“ cena biće dostupna od 17. novembra do početka februara, baš u vreme praznika kada je povećana potrošnja i kada je potrošačima najpotrebnija podrška kućnog budžeta. Savremeni diskont Lidl je najbolji izbor za sve one koji traže način da uštede, a svi proizvodi čije su cijene „zamrznute“ i mogu biti samo niže mogu se pronaći na sajtu kompanije www.lidl.rs.

B92

Provjerite slična mjesta

Važno saopštenje CBCG i Svjetske banke

„Centralna banka Crne Gore uspješno je obavljala svoju funkciju u prethodnom periodu koga su obilježili …