Knežević: Duško Knežević da se brani sa slobode, ništa nije grđi od Vesne Medenice

Jedan od čelnika Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević kazao je da predsjednik Atlas grupe Duško Knežević treba da dođe u Crnu Goru i da dobije status svjedoka saradnika.

Knežević je naveo da Knežević treba i da dobije garancije da se brani sa slobode. 

Gostujući u emisiji “Neki to vole vruće”, autorke Irene Tatar na TV Adria, Knežević je podsjetio da je DF tražio parlamentarnu istragu povodom tvrdnji Kneževića da ga je svojevremeno reketirao predsjednik Crne Gore Milo Đukanović. 

– Evo, brani se sa slobode Vesna Medenica, brani se sa slobode Petar Lazović, brane se sa slobode svi ovi koji su uhapšeni kao velike ribe, a pušteni su poslije mjesec dana ili poslije dva mjeseca. Nije ni Duško Knežević, narodski rečeno, grđi od njih- kazao je Knežević. 

Ponovio je da je DF tražio parlamentarnu istragu i promjenu Zakona o parlamentarnoj istrazi, ali da tada nisu imali podršku tadašnje parlamentarne većine.

– Mi smo pokretali inicijative da se formira anketni odbor. Demokratski front je spreman sjutra da pokrene inicijativu o formiranju anketnog odbora, ako će se obezbijediti podrška 41 poslanika, da se istraže navodi i tvrdnje Duška Kneževića, isto i za slučaj Možure- zaključio je Knežević. 

Dan

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …