Pokret “Ima nas”: Strah u redovima DF-a očigledan, masovno i mirno odgovoriti na rušenje ustavnog poretka

eakcije poslanika Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića i Jovana Vučurovića, u kojem se priželjkuju incidenti i destabilizacija Crne Gore, pokazatelj je kakav strah vlada zbog masovnosti Pokreta “Ima nas” koji će i sjutra na miran i dostojanstven način pokazati da građani ne pristaju na rušenje ustavnog poretka i uništenje institucija Crne Gore, poručili su organizatori tog protesta.

– Građani Crne Gore nema potrebe da strahuju – kao i uvijek mirno, masovno i dostajanstveno izrazićemo svoj protest protiv namjere destabilizacije zemlje koju personifikuje proruski DF. Za razliku od njih, članovi Pokreta “Ima nas” su institucije države Crne Gore stvarali i danas ih na ovaj način brane a oni su ti koji ih permanentno pokušavaju uništiti – nekada pokušajima upada u Skupštinu a danas iz same Skupštine neustavnim i nezakonitom djelovanjem – poručili su organizatori.

Oni su ukazali na to da ipak razloga za nervozu nema.

– Pobijediće Crna Gora i njeni građani i ovu destrukciju – civilizovano i dostojanstveno kako nam i priliči – poručili su organizatori.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu se snizila za 14 dolara

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu doživljava konstantan pad. Neki od razloga su …