Nikolina Grba novim muzičkim spotom raspametila fanove: Evo ko je idealna žena (VIDEO)

Mlada crnogorska pjevačica Nikolina Grba objavila je video spot i pjesmu “Idealna žena”. Sudeći prema pregledima na platformi Youtube u pitanju je veliki hit, ali i prve reakcije na spot su veoma pozitivne.

Osim odličnog teksta i dobrog ritma u spotu su predstavljene i prirodne ljepote naše domovine Crne Gore.

Objavili ste spot koji je za nekoliko sati imao desetine hiljada pregleda. Po svemu sudeći na pomolu je mega hit. Ko je idealna žena?

Veoma sam srecna i ponosna na svoj hit, a posvećen je svim onim ženama koje žele da uspiju u životu, koje se same bore, ali prije svega žele da budu srećne. Cijeli tekst pjesme opisuje borbu žene i njen vapaj za uspjehom. Upravo žene sa pomenutim osobinama su idealne žene.

Po prvi put pjesma je na ekavici. Da li to znači da vam je meta regionalno tržište?

Tako je. Odlučila sam da se oprobam na regionalnom tržištu jer tako treba. Vjerujem da imam kvalitet da se dokažem i na mnogo većem tržištu.

Je li pjesma autobiografska? Da li ste vi ustvari idealna žena?

Pjesma jeste u neku ruku autobiografska. Da li sam ja “Idealna žena”, neka prosude moji obožavaoci, ali vjerujem da imam osobine koje su pomenute u tekstu pjesme.

Koji su Vam dalji planovi u vezi dalje karijere?

Moji planovi za dalje su jos dosta pjesama, kavera i naravno koncert i nadam se da cu sve sto sam zamislila to i ostvariti. Ovim putem bi htjela da se zahvalim ljudima koji su mi pomogli da ova pjesma doživi ovakav bum to je tekstopisac Milanka Stevanović, muzika Arr-Senad Drešević, prateći vokal Suzana Branković. Za izradu spota je bio zaslužan Studio M.

Gdje pjevate za Novu godinu?

Za Novu godinu pjevam u Carantin-Igalo.

Lijepoj i talentovanoj Nikolini Čokolini želimo puno uspjeha u nastavku karijere. Pogledajte spot i uživajte:

Provjerite slična mjesta

CUP: Unija poslodavaca 17. godina nije dokazala svoju reprezentativnost

Crnogorsko udruženje poslodavaca (CUP) saopštilo je da je Unija poslodavaca (UPCG) jedina organizacija poslodavaca u …