Knežević: Na Odboru smo čuli dramatične informacije o švercu

Predsjednik Odbora za bezbjednost Milan Knežević rekao je da su dananašnjoj sjednici prisustvovali premijer Dritan Abazović, vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović i zamjenik direktora Uprave policije Dejan Knežević.

-Čuli smo veoma dramatične informacije koje se odnose na predmetnu temu, posebno u dijelu šverca cigareta – rekao je Knežević nakon sjednice Odbora.

Rekao je da je njegov utisak, da, bez obzira na sve ono što je provijavalo na otvorenim sjednicama Odbora, jeste da je čitav bezbjedonosni i društveno-politički kontekst veoma dramatičan.

-I ne uliva neko spektakularno povjerenje da imamo dovoljno kapaciteta da se izborimo sa organizovanim kriminalom i švercom – rekao je Knežević.

Knežević smatra da je bitno da se u narednom periodu pokuša uraditi sve “ne bi li se postavili neki zdravije temelje za rad ovih institucija, kako bi rezultati bili adekvatniji i efikasniji”

-Poštujući Zakon o tajnosti podataka ovo je nešto što mogu da saopštim, zbog i da se nadam da ovih sjednica više neće biti sa ovakvom tematikom i da ćemo kao društvo uspjeti da stvorimo legislativu i ambijent koji bi obezbijedio adekvatniju borbu države protiv organizvanog kriminala i korupcije – rekao je Knežević.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Pozvali na protest zbog određivanja pritvora Cetinjaninu

Grupa građana Cetinja pozvala je na protest sjutra u Podgorici, nakon što je, kako su …