Eraković: Lažni moralisti krenuli u kampanju pričom o stanu koji sam dobio u skladu sa zakonom

Građanski pokret “IMA NAS” i ja lično toliko smo uplašili lažne moraliste, a stvarne davitelje crnogorskog društva da su ekspresno krenuli u prljavu kampanju u sklopu koje se potencira i način na koji sam, u skladu sa zakonom, dobio stan, kazao je potpredsjednik i poslanik DPS-a Jevto Eraković.

-Na isti način na koji je to ostvarilo desetine i stotine drugih ljekara, profesora i profesionalaca u državnoj službi. Da apsurd bude veći, savjetnici Dritana Abazovića pokrenuli su kampanju iz stanova koje su im roditelji dobili pod istim tim uslovima. Dvoje ljekara, moja supruga i ja, je u skladu sa zakonom dobilo stan. Dvoje ljekara sa 26 godina visokoškolskog usavršavanja, dvoje ljekara nakon 26-ogodišnjeg podstanarskog staža i dvoje ljekara koji su spasili hiljade života građana Crne Gore. I onda me pitaju šta će mi politika pored ostvarene profesionalne karijere. Da se borim protiv šićardžija, zvijezda grantova koji razvališe i uništiše sve što je stvarano od 2006. na ovamo. Da se borim nikada jače i hrabrije- kazao je Eraković.

Kako je kazao, protest koji postaje sve veći, organizovaniji ogoljava ulogu svih onih koji su Crnu Goru zarobili, blokirali i koji hoće da je obesmisle sije strah u njihovim redovima.

-I tako treba i da bude. Jer, to što rade je izdaja. Ja se njihovih spinova ne bojim. Oni bi svoje izdaje trebalo da se stide- zaključio je.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

RADONJIĆ: Sudu nije predata optužnica protiv Injac

Optužnica protiv bivše ministarke odbrane Olivere Injac nije predata Višem sudu, već je postupak pred …