Viele Euro Geldscheine

Nikšićani ukrali Rožajcu “audi”, pa tražili 7.000 eura da mu ga vrate

Nikšićani I.N. (58) iz Nikšić i Z.N. (34) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo iznuda putem pomaganja na štetu I.M. iz Rožaja.

– Oštećeni je 13. novembra podnio prijavu Odjeljenju bezbjednosti Nikšić u kojoj je naveo da mu nepoznato lice iz Nikšića traži 7.000 eura kako bi mu vratilo vozilo marke „Audi Q5“, a čiji je nestanak prijavio u prethodnom periodu. Pripadnici policije su u koordinaciji sa nadležnim državnim tužiocem, nakon predaje novca od strane oštećenog nepoznatom licu u ulici Ilije Milovića u Nikšiću, kontrolisali, u tom momentu, nepoznatu osobu kod koje su pronađene novčanice sa prethodno popisanim serijskim brojevima novčanica. Lice je privedeno u službene prostorije kojom prilikom je utvrđeno da se radi o I.N. – navedeno je u saopštenju Uprave policije.

Daljim radnjama policija je došla do sumnje da je I.N. postupao po instrukcijama svog srodnika Z.N. iz Nikšića.

Novac je oduzet i vraćen vlasniku, kao i predmetno vozilo.

I.N. i Z.N. su privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji im je nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Kralja “kripto valuta” Crna Gora izručuje SAD

Kralj “kripto valuta” Do Kvon, prema odluci podgoričkog Višeg sdua, biće izručen Sjedinjeni Američkim Državama (SAD).To je …