DPS: Protest pokazao snagu građanske Crne Gore, biće još masovniji


Svi koji su pretpostavili da će lažnom pričom o kriminalu i odbrani kapitala učiniti protest neuspješnim, udarili su u zid odbrane državnog dostojanstva. Zato će ovakvi skupovi biti masovniji i brojniji, a oni koji potcjenjuju građane koji ne žele da državu prepuste propadanju, brzo će dobiti adekvatan odgovor – poručio je u intervjuu Pobjedi Danijel Živković, predsjednik Kluba poslanika DPS-a, dodajući da će energija sa protesta „Ima nas“ održanog ispred Skupštine „biti nadograđena u narednom periodu“.

Živković je kazao da su građani prisustvom na masovnom protestu poslali poruku da neće dozvoliti rušenje ustavnog uređenja države i da, kako je rekao, vlastodršci na privremenom radu u Vladi i oni u Skupštini koji čine prevaziđenu većinu od 30. avgusta, treba da uzmu u obzir da sve ima svoj početak i kraj.

Protest je pokazao snagu građanske Crne Gore koja se nikada neće pomiriti sa pokušajem promjene karaktera društva. Sva spinovanja u susret održavanju skupa nijesu spriječila građane da dođu i saopšte da je ovo tek početak borbe za očuvanje temelja savremenog i modernog društva. Dakle, nije važno da li ste u vlasti ili opoziciji, univerzalne vrijednosti se ne mogu potirati, a vršioci dužnosti u vlasti su dobili preciznu poruku – neće moći onako kako su zamislili – poručio je Živković.

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …