Opština Tuzi: Riješićemo problem prevoza

Predsjednik Opštine, Tuzi Nik Đelošaj i sekretar za ekonomski razvoj, Šefko Kurpejović primili su danas predstavnike građana koji su iskazali mirni protest ispred zgrade Opštine Tuzi, nezadovoljni zbog odustajanja dugogodišnjeg prevoznika Gradski saobraćaj Podgorica od organizovanja prevoza na liniji 41-42 .

Predstavnici građana su upoznali predsjednika i sekretara sa problemima koji su nastupili odustajanjem od prevoza prevoznika Gradski saobraćaj d.o.o i dostavili peticiju za ponovno uspostavljanje linije 41-42 koju je potpisalo više od 400 korisnika ovog prevoza. Kako su kazali, peticija je dostavljena i kabinetu ministra kapitalnih investicija Ervinu Ibrahimoviću kao i kabinetu premijera Dritana Abazovića.

U prijateljskom razgovoru, sagledana je trenutna situacija i mogućnosti na prevazilaženju problema. Dogovoren je i niz koraka koji će se preduzeti u cilju rješavanja problema koji će biti privremenog karaktera odnosno do momenta raspisivanja javnog za uspostavu gradskog prevoza na teritoriji Opštine Tuzi, čime će se dugoročnije rješavati ovo složeno pitanje.

Predsjednik Opština Tuzi Nik Đeljošaj izjavio je da Opština Tuzi spremna na svaki vid podrške koji ima za cilj da se pomogne građanima da u ovome momentu prevazidju probleme prevoza do Glavnog grada zbog potreba obrazovanja, rada, liječenja itd.

Provjerite slična mjesta

Važno saopštenje CBCG i Svjetske banke

„Centralna banka Crne Gore uspješno je obavljala svoju funkciju u prethodnom periodu koga su obilježili …