Milatović: Pozivam DPS da preda vlast

Jakov Milatović predstavnik liste “Evropa sad” u emisiji “Argumenti” na TVCG kazao je da poziva DPS da mirno predaju vlast i da se prosto ponašaju sa izbornom odlukom građana i građanki Podgorice. Jelena Borovinić-Bojović predstavnica liste “Za budućnost Podgorice” kazala je da je glas za Ivana Vukovića zapravo glas za korupciju i kriminal, i da tu stradaju građani.

Milatović je kazao da je Vukčević koji je predsjednik opštinske Izborne komisije je član DPS-a, čovjek koji je ujedno i sekretar Skupštine Glavnog grada, čovjek koji je predsjednik bord direktora gradskog preduzeća AD “Plodovi” i da je to jedan par ekselans funkcioner DPS-a.

“To je poruka da DPS silom na sramotu želi da zadrži vlast. Zamislite vi gdje smo mi, u fazi demokratskog razvoja, kad i nakon te velike pobjede mi moramo da pokušavamo da jednu partiju koja je držala vlast u Podgorici negdje privedemo poznanju prava”, naveo je Milatović.

Milatović ističe da ponašanje Vukčevića je ponašanje nedemokratskog pojedinca koji se protivzakonito ponaša, te da su upravo zbog toga i predali krivičnu prijavu protiv njega.

“I ovom prilikom pozivam DPS da mirno predaju vlast i da se prosto ponašaju sa izbornom odlukom građana i građanki Podgorice”, ističe Milatović.

On navodi da oni vlast vrše više od četiri godine koja je takođe neustavna kategorija.

“Kontinuitet zloupotreba koje su postojale u posljednje četiri godine će negdje morati sve da plate građani i građanke Podgorice, nažalost. DPS se ponaša u skladu sa maksimom da je ovo jedna besudna zemlja, a mi ovdje svi zajedno smo složni zajedno sa građanima i građankama da tome stanemo na kraj i staćemo tome na kraj”, kazao je Milatović.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu se snizila za 14 dolara

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu doživljava konstantan pad. Neki od razloga su …