evropasad

Evropa sad: SNP zahvaljujući DPS-u ima šest ministara i predsjednika Skupštine

Partija koja trenutno glasovima DPS-a pokriva čak šest ministarstava i predsjednika Skupštine, danas pokazuje zabrinjavajuće znake političke pogubljenosti, nesvjesni još uvijek šta su radili u koaliciji sa Đukanovićevom partijom.

Ipak, kada se povežu sa realnošću, nakon buđenja iz postizborne kome, spoznaće činjenicu da je upravo pojavom Evrope sad u Glavnom gradu, DPS sa svojom koalicijom ostao u debeloj manjini.

Stoga, Evropa sad potpuno spremno čeka vanredne parlamente izbore, dok se ispodcenzusni SNP nada u blokadu institucija, koja bi im još malo produžila vijek trajanja i funkcionerske privilegije dobijene podrškom DPS-a.

Takođe, javnost može zapaziti da je agresivna i neutemeljena priča Aleksandra Damjanovića o stotinama miliona eura dugova naprasno nestala preko noći.

I ovaj “stručnjak” je na kraju prihvatio realno stanje o velikom doprinosom Evrope sad stabilizaciji javnih finansija, što su konstatovali Svjetska banka, Evropska komisija i MMF.

Tako da najavljena povećanja nisu mogla nastati na temelju opustošenih finansija, što je građanima još jedna vjerodostojna potvrda koliko su SNP i Damjanović manipulisali javnost.

I na kraju, umjesto što spinuju kako će Evropa sad da sarađuje sa DPS-om, dobronamjerno im preporučujemo da se pozabave sobom i cenzusnim pragom od 3%, jer su rasuti glasovi u Podgorici već pošli Đukanovićevoj partiji.

Provjerite slična mjesta

Dvije osobe upale u provaliju, u toku akcija spašavanja

Dana 26.11.2022. godine u 15.15h Služba zaštite i spašavanja je primila prijavu od strane Uprave …