Budvanin preuzeo radno mjesto djevojci, prijetio joj, pa onda tukao policajce

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su sinoć postupali po prijavi koju je juče oko 18.00 časova podnijela A.Š. (26), u kojoj je navela da je na njeno radno mjesto došao V.C. (33) iz Budve i da joj upućuje prijetnje.

Policija je odmah izašla na lice mjesta, gdje je V.C. policijskim službenicima upućivao riječi uvrjedljivog sadržaja, a kojom prilikom je fizički napao službenika D.P. i pokušao da mu izvuče službeni pištolj iz futrole. V.C. je nakon toga, upotrebom sredstava prinude, spriječen u daljem napadu na službenika policije. Tokom trajanja radnje privođenja u službene prostorije V.C. je pružao aktivan otpor, te je na ulazu zgrade policije službeniku L.B. zadao udarac, kojom prilikom je on zadobio povredu noge zbog koje je upućen u Specijalnu bolnicu Risan, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se V.C. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Dan

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …