Đeljošaj: Maltretirali su mi djecu, biće vremena da pričam o tome šta su mi radili i govorili da me isprovociraju

Predsjednik Albanske alternative i Opštine Tuzi Nik Đeljošaj oglasio se povodom sinjoćnjih dešavanja kad je priveden i saslušan u policiji.

On je za Antenu M rekao da je neistina da je napao policajce te da će se sve vidjeti jer u servisu za tehnički pregled postoje kamere.

Tražiti vanredni tehnički pregled vozila, starog pet godina, pokazuje početnu namjeru maltretiranja… Ja nijesam ni bio učesnik u saobraćaju, nego sam na poziv otišao za maloljetnu djecu, koja su zadržana više od sat vremena na ulici i maltretirana. Iako ima elemenata da ODT reaguje po službenoj dužnosti protiv policajaca, ali izgleda više ništa ne funkcioniše, moj advokat će pripremiti i podnijeti krivičnu prijavu zbog postupanja policije i svega šta su danas učinili, to je sada moja obaveza da spriječimo da druga djeca više nikad ne dožive šta su moja danas – rekao je Đeljošaj.

On je rekao i da je najmanje bitno “što su njemu radili” i kako je provociran.

Težak dan je iza mene, ali da ću doživjeti da se organi reda podsmijavaju dječijoj suzi, mislio sam da je nemoguće!Ali jedno znam, da će se pravda zadovoljiti, nadam se i želim da to urade institucije… – rekao je Đeljošaj.

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …