Borovinić Bojović: Neophodni vanredni predsjednički izbori

Jučerašnji razgovori nosilaca izbornih listi oko formiranja vlasti u Podgorici protekli su u korektnoj i prijatnoj atmosferi, kazala je gostujući u emisiji “Kontakt” RTV Nikšić, nositeljka liste Za budućnost Podgorice Jelena Borovinić Bojović.

-Sigurna sam da će se u tom pozitivnom tonu razgovori i nastaviti, koji će biti u narednom periodu i dinamičniji i češći. Zajednički smo zaključili da je najvažnije da u fokusu budu građani Podgorice i da radimo u njihovom interesu. Principi svih nas su isti, a to su principi istinske demokratije, nulte korupcije, transparentnosti- kazala je Borovinić Bojović.

Komentarišući aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, ona smatra da su potrebni vanredni predsjednički izbori.

-Jako je važno rješavati pitanje vanrednih predsjedničkih izbora. Oni bi bili rješenje mnogih problema u Crnoj Gori, u koje smo i uvedeni zahvaljujući predsjedniku Demokratske partije socijalista. Vanredni parlamentarni izbori su nešto o čemu svi razmišljamo, što će neminovno da se desi. Ali mišljenja sam da su vanredni predsjednički izbori ono o čemu treba razmišljati- poručila je Borovinić Bojović.

Dan

Provjerite slična mjesta

Pobjeda: Abazović i Joković pripremaju odluku o ulasku Crne Gore u „Otvoreni Balkan“

Abazovićeva vlada koja se nalazi u tehničkom mandatu u narednih 15 dana trebalo bi da …