Startup Konkurs: (Su)finansiramo tvoju ideju!

D.o.o. “Sol Montenegro” raspisuje Konkurs za (su)finansiranje biznis ideja, mikro i makro preduzeća koja postoje ili će postojati na tržištu.
Kandidatima je data prilika da kroz finansiranje ili sufinansiranje realizuju svoju ideju ili unaprijede postojeće poslovne sisteme.

Dakle, prijavljene ideje mogu biti finansijski podržane 100% od strane inicijatora konkursa(d.o.o. “Sol Montenegro”), gdje bi vlasnik ideje svoj doprinos dao preduzimanjem konkretnih koraka u realizaciji, korišćenjem sredstava. Druga opcije jeste sufinansiranje, gdje bi obije strane izdvojile sredstva za realizaciju, po dogovorenim procentima učešća(25%-75%, 50%-50%, 75%-25%…).
Zahtjevi pokrovitelja konkursa o podjeli dionica potencijalne firme između aplikanata i inicijatora zavise izabranog načina podrške(finansiranje/sufinansiranje).
Pored finansijske, odabrane ideje će dobiti i svaki drugi vid podrške koji poslovanje zahtijeva.
Spektar oblasti ideja je širok – IT sektor, inovativne djelatnosti i kreativne industrije. Fokus aplikanata treba da bude stavljen na kvalitet načina realizacije, dok sama inovativnost ideje nije nužna(vrednuje se vizija). Nakon odabira ideja, slijedi faza razrade biznis plana i realizacija.
Svi koji žele da apliciraju, to će uraditi tako što će poslati opis biznis ideje na e-mail solmontenegro.me@gmail.com, sa odgovorima na sljedeća pitanja:
1) Šta je ideja i u kojoj je fazi razvoja?
2) Ko su osnivači, godine i dosadašnje iskustvo?
3) Koje su glavne prepreke na koje je/će ideja nailazi/naići?
4) Koji su ciljevi?
5) Konkretni koraci u realizaciji

*U prilogu poslati i fotografije vezane za ideju, ukoliko postoje.
Sva pitanja koja se tiču konkursa slati na e-mail adresu solmontenegro.me@gmail.com.

O “Sol Montenegro”
D.o.o. “Sol Montenegro” je firma registrovana u Podgorici čija je primarna djelatnost posredovanje u prometu nekretnina. Dakle, firma se većim dijelom bavi prodajom i izdavanjem nekretnina(stanova, kuća, poslovnih prostora) na teritoriji Podgorice i primorju Crne Gore. U vlasništvu “Sol Montenegro” je i instagram stranica tvoj_agent, na kojoj možete pronaći ponudu nekretnina raznih struktura.

Provjerite slična mjesta

Uspješno završeni važni projekti u putnoj infrastrukturi na teritoriji opštine Pljevlja

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović boravi danas u …