NLB Stambeni kredit – prilika koja se ne propušta

Uvažavajući višegodišnje povjerenje koje NLB Banka uživa od strane građana kada se radi o kreditiranju za potrebe obezbjeđivanja sopstvene kuće ili stana, za kraj godine je pripremila posebnu ponudu za stambene kredite, u nadi da će je prije svega mladi prepoznati kao idealnu priliku za rješavanje stambenog pitanja. Kao banka sa sluhom za mlade i mlade porodice, NLB Banka je ponudila kombinovanu kamatnu stopu koja je prvih pet godina fiksna (NKS: svega 4,49% i EKS: svega 5,09%), a nakon toga se primjenjuje varijabilna kamatna stopa (NKS: 2,99% + 6M Euribor i EKS: 3,79%). Svakako, klijenti nakon isteka pete godine mogu da nastave da otplaćuju kredit po fiksnoj kamatnoj stopi, koja će se usklađivati sa fiksnom kamatnom stopom koja u tom trenutku bude aktuelna u NLB Banci. Osim pogodne kamatne stope kredit se odobrava bez naknade na ime obrade kredita. Ponuda traje do 30. 11. 2022.

Mladi nerijetko počinju samostalan život u iznajmljenom stanu, ali ih ne tako male kirije podstiču da razmišljaju o sopstvenoj imovini. Za vrijednost mjesečne kirije mogu dobiti kredit koji bi im omogućio kupovinu nekretnine ekvivalentne kvadrature ili čak veći stan. Ako se radi o parovima koji se spremaju za dolazak novog člana porodice, potreba za sopstvenim domom obično postaje još veća.
Takođe, za sve one koji već otplaćuju stambeni kredit, ovo je prilika da razmotre najbolje opcije jer ova ponuda najbolje odgovara na aktuelne globalne izazove koji se prelivaju i na našu ekonomiju, i omogućava im da rasterećeno planiraju svoju budućnost.
Na sajtu banke možete se detaljnije informisati o ponudi stambenih kredita a u svim NLB filijalama na raspolaganju su vam kreditni stručnjaci sa kojima možete razgovarati o svojim potrebama i mogućnostima ili organičenjima u vezi sa kupovinom stana. Osim kombinovane kamatne stope, građani mogu odabrati da stambeni kredit otplaćuju po fiksnoj ili varijabilnoj kamatnoj stopi za cio period otplate. Detalji o ponudi stambenog kredita samo sa fiskom i samo sa varijabilnom kamatnom stopom dostupni su na linku.
Individualna ponuda NLB Stambenog kredita se može naručiti i online ili putem video poziva.
Misija NLB Banke je sadržana u tome da pomogne klijentima da ostvare svoje potrebe i poboljšaju kvalitet života, uz jednostavne proizvode i usluge i uz sveobuhvatnu pomoć iskusnih finansijskih stručnjaka, a posebno kada je riječ o ovako važnim temama kakva je uzimanje stambenog kredita.

Provjerite slična mjesta

Mekalister: Crna Gora je predvodnik, pozitivna atmosfera iz Podgorice donijeta u Brisel

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je da je proširenje EU na Zapadni Balkan pitanje …