Izviđaju kako su pokojnici nestali burma i zlatan zub

Nakon što je rodbina preminule C.S., štićenice u bjelopoljskom Domu za stare, prijavila da prilikom preuzimanja njenog tijela nedostaju vrijedni lični predmeti, bjelopoljska policija je pokrenula izviđajne radnje. Radovan Tončić, načelnik bjelopoljskog Centra bezbjednosti, za “Dan” je saopštio da se povodom slučaja sa štićenicom u Domu za stara lica preduzimaju sve zakonom propisane mjere.

– U toku je istraga, i sve je u izviđajnoj fazi. Preduzimaju se sve mjere i radnje koje su potrebne i prikupljaju neophodna obavještenja. Saslušan je veliki broj svjedoka – kazao je Tončić navodeći da će nakon izviđaja o svemu obavijestiti Osnovno državno tužilaštvo.

Danijela Ćuković, portparol bjelopoljskog tužilaštva, za “Dan” je saopštila da su službenicima Centra bezbjednosti naložili da sve pomno ispitaju i da će tek nakon toga znati hoće li se pokretati krivični postupak.

U Domu za stara lica su kazali da se prvi put sretaju sa takvim optužbama i da je rasvjetljavanje slučaja prije svega u njihovom interesu. Istakli su da to nije moglo da se desi u ovoj ustanovi i da traže da se sve pomno ispita i utvrdi prava istina.

Rodbina preminule štićenice Doma starih C.S., koja je u toj ustanovi preminula 19. oktobra, saopštila je da su nakon preuzimanja tijela primijetili da na njenom prstu navodno nedostaje burma, kao i zlatan zub.

Dan

Provjerite slična mjesta

CUP: Unija poslodavaca 17. godina nije dokazala svoju reprezentativnost

Crnogorsko udruženje poslodavaca (CUP) saopštilo je da je Unija poslodavaca (UPCG) jedina organizacija poslodavaca u …