MANDIĆ: Sa DPS-om je završeno

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da je sa DPS-om završeno.

„Da nisu odvojili Zetu, mogao bih da predstavim Jelenu Borovinić Bojović kao gradonačelnicu ovog grada. Najveću pobjedu na ovim izborima svakako je ostvario Demokratski front u Budvi gdje je osvojena apsolutna vlast! Pobijedili smo na Žabljaku, pobijedili smo u Šavniku, na Žabljaku… računamo da ćemo u Baru kao i u Bijelom Polju preuzeti vlast. Posebno nas raduje pobjeda u Danilovgradu. To je velika pobjeda, jer Podgorica, Danilovgrad i Nikšić sada čine jednu cjelinu“, podvukao je Mandić.

Lider NSD-a podvlači da su mnogi DF hapsili i ponižavali, mnogi osnovali stranke i napravili političke karijere.

„Ali mi nismo mali ljudi, niti mala politička organizacija – želimo da čestitamo svima onima koji su protiv DPS-a i da ih doživljavamo kao naše partnere. Nakon ovog sunovrata DPS-a stiču se uslovi da počne pomirenje u Crnoj Gori, a posebno pomirenje u okviru pravoslavnog bića. Mi ćemo predano raditi da dođemo tome. Vi znate da je DF nastao kao dvije struje političara koji je nastao od srpskih nacionalnih i crnogorskih nacionalnih političara kako bi došlo do pomirenja“, kazao je Mandić.

Pošto je DPS vezan za organizovani kriminal i korupciju, DPS njima nije partner a svi ostali su njihovi partneri.

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …