BUDVA: Gibonni, Merlin, Konstrakta, Sara Jo, Senidah i Dubioza kolektiv

Gibonni, Merlin, Konstrakta, Sara Jo, Senidah i Dubioza kolektiv – velike, regionalne muzičke zvijezde nastupiće na glavnom budvanskom trgu tokom trodnevnih svečanosti u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva – saopšteno je danas na konferenciji za novinare u hotelu “Budva”.
“Kada je na prelazu između 1999. i 2000. godine prvi put organizovan svečani doček Nove godine na budvanskom trgu, mnogi su bili skeptični da li će ovaj koncept zaživjeti u gradu koji je prije svega prepoznat po ljetnjoj turističkoj sezoni. Veoma brzo se pokazalo da je Budva lider novogodišnjih praznika u regionu, a ove godine, nakon dvije godine pauze i sa izuzetnim muzičkim imenima očekujemo rekordnu posjećenost i radujemo se tome.” – istakao je Milo Božović, predsjednik Opštine Budva, ujedno i predsjednik Turističke organizacije opštine Budva.
“Ovogodišnji program će trajati tri dana i tri noći i objediniće različite muzičke žanrove”, rekao je Nemanja Kuljača, direktor Turističke organizacije opštine Budva i dodao da će praznična atmosfera krenuti već od novembra – nizom događaja koje će TO Budva organizovati na različitim lokacijama i sadržajima koji će mnoge iznenaditi i obradovati.
Sanjin Đukić, predstavnik SEA DANCE festivala pohvalio je ovogodišnji program TO Budve i najavio da će prve večeri, 30. decembra, kao pokazatelj izuzetne, skoro decenijske saradnje grada sa ovim prestižnim muzičkim festivalom, u Budvu stići velika evropska imena iz svijeta elektronske muzike.
Predstavljanje Budve u regionu i promocija novogodišnjih aktivnosti neodvojiva je od turističke privrede grada i programa koji oni organizuju u svojim visokokvalitetnim hotelima, pa je, tim povodom, Dušica Vugdelić iz PR službe HG “Budvanska rivijera”, prisutnim predstavnicima medija predstavila višednevni program u hotelu “Palas” u Petrovcu.
Konferenciji za novinare su prisustvovali i predstavnici crnogorskih izvođača: bendova “Akademia”, The Grupa i “Refugee Jesus & Apostols, Gradske muzike Budve i DJ Chbx. Tradicionalni koncert klasične muzike u izvođenju Mediteranskog revijskog orkestra, koji će se održati 1. januara u 14 sati, najavio je Marko Kalajanović, bariton, prvak sarajevske opere.
PR služba

Provjerite slična mjesta

Mekalister: Crna Gora je predvodnik, pozitivna atmosfera iz Podgorice donijeta u Brisel

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je da je proširenje EU na Zapadni Balkan pitanje …