Policajci blokirali bulevar Stanka Dragojevića u Podgorici

Nezavisni sindikat Uprave policije počeo je blokadu Bulevara Stanka Dragojevića pošto im se nakon protesta ispred Vlade, niko nije obratio povodom zahtjeva koje iznijeli. Prvi put u istoriji Crne Gore policajci su u znak protesta blokirali saobraćajnicu.

Prema riječima predsjednika sidnikata Igora Rmandića, protest je zakazan “zbog nezadovoljstva policijskih službenika koji su dovedeni na prosjački štap”.

On je kazao da su ih okupila dva čovjeka.

-To su ministar Adžić i predsjednik Vlade, Abazović. To su dva čovjeka na čiju adresu moramo da se obratimo i tražimo pomoć. Tražimo, jer nećemo da molimo, naše dostojanstvo nam to ne dozvoljava. Profesija koju obavljamo zahtijeva da i mi zahtijevamo dostojanstvo uniforme – rekao je Rmandić.

Naveo je da su Adžić i Abazović na Danu unutrašnjih poslova sa oduševljenjem govorili o policiji.

-Sve je to bajno ali ne živimo od obećanja. Ako ste ih dali javno, budite spremni da ih ispunite, policajci više nemaju vremena da čekaju, naše strpljenje je pri samom kraju – rekao je Rmandić i dodao da očekuju da ih Abazović danas primi.

Ako se to ne desi, znaćemo da smo građani drugog reda, svako ko je došao ovdje ispred Vlade, je primljen, dodao je Rmandić.

-Nemojte da nam prodajete priču da nema para. Ima ih, samo nisu raspoređene onako kako treba – rekao je on.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …