evropasad

Evropa sad: Medojević i pojedini odbornički kandidati DF-a otvoreno najavili saradnju sa DPS-om

Gomilu neistina i elementarnog neznanja u oblasti finansija (ne znajući šta je diskont – 3.51 milion je diskont kojim je snižena kamata sa prinosnih 2.95% na 2.875%) koje u posljednje dvije godine neumorno vrti funkcioner DF-a danas su samo ponovoljene i ciljano tempirane da se uoči lokalnih izbora pomogne političkim ortacima sa kojima je Medojević dugi niz godina sarađivao, dok je glumio opoziciju.

Kakva je namjera političke grupacije kojoj pripada Medojević možemo zaključiti preko objave kandidata s odborničke liste “Za budućnost Podgorice”, koji otvoreno naglašava da je izbor Ivana Vukovića iz DPS-a bolji od eventualne saradnje sa liderima Pokreta Evropa sad!

Građani Podgorice moraju biti svjesni kome će ukazati povjerenje 23. oktobra: da li onim političkim strukturama i kandidatima za odbornike koji otvoreno najavljuju neprirodne koalicije ili novom i neukaljanom pokretu koji nije učestvovao ni u kakvom političkom blatu.
Povećane zarade, koje su samo početak programa Evropa sad jesu očigledno “smrtni grijeh” koji materijalno obezbijeđeni Medojević sa mnogim kolegama iz političkog miljea jednostavno ne može da oprosti.
Na veliku sreću građana vrijeme takvih političara je prošlo.

Provjerite slična mjesta

Dvije osobe upale u provaliju, u toku akcija spašavanja

Dana 26.11.2022. godine u 15.15h Služba zaštite i spašavanja je primila prijavu od strane Uprave …