Pokret Evropa sad!: Ne pada nam na pamet saradnja sa DPS-om

Sa svima onima koji su usmjereni protiv opšteg interesa i uspostavljanja pravne i bogate države, jednostavno nema saradnje. Upravo su poslanici DPS-a sa pojedinim kolegama u parlamentu srušili 42. Vladu, i to odmah nakon izglasanog programa Evropa sad! i novog tužilačkog savjeta, koji su poslije više decenija građanima Crne Gore donijeli konkretne benefite, saopšteno je iz pokreta Evropa sad.

Zato sva prljava terenska kampanja koja se vodi protiv našeg pokreta ima nekoliko ciljeva. Sa jedne strane DPS želi da zaustavi masovan i nezaustavljiv odliv birača, plasirajući neosnovanu procjenu kako će zadržati vlast i monopol ucjena. Dok sa druge strane zbog narušenog rejtinga i nedostatka rezultata, pojedini neozbiljni politički akteri uporno manipulišu javnost neistinom da je Evropa sad u dogovoru sa DPS-om.

Podsjetićemo, da ni jednima ni drugima ne smeta zajedničko učešće u upravnim organima brojnih državnih preduzeća, te da nismo registrovali nelagodu zbog takvog koaliranja i zajednickog partijskog zapošljavanja po dubini.

Zato smo apsolutno uvjereni da ogromna podrška pokretu Evropa sad koja se ovih dana samo uvećava, jeste rezultat potrebe prevarenih i razočaranih građana da povjerenje pruže nama koji su isporučili konkretne rezultate, te nisu učestvovali ni u kakvim prljavim političkim kombinacijama sa DPS-om.

Stoga, poručujemo građanima Crne Gore da budu slobodni i sigurni da dolazi vrijeme sa novim ljudima. Ovaj proces ne može zaustaviti više niko, a pogotovo ne oni kojima je jedino umijeće bilo da isključivo nacionalnim, vjerskim i socijalnim podjelama, zadržavaju svoje pozicije i privilegije.

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …