Krapović: Budva se više neće voditi iz kafana i restorana

Koalicija „Dragan Krapović – Idemo ljudi — Demokrate – Demos“ održala je završnu izbornu konvenciju u Budvi na kojoj je predstavljena lista koju predvodi Dragan Krapović. Krapović je podsjetio prisutne na rezultate opštine u periodu 2017 -2019. kada je bio predsjednik Opštine.

“Za samo dvije godine mandata mi smo taj isti Građanski biro otvorili. Salu Skupštine opštine izgradili i otvorili za sve građane koji su tada dobili moderan Građanski biro i adekvatno ostvarivali svoja prava i obaveze u Budvi, poslije dugo vremena! Takođe, za dvije godine mandata smo potpuno finansijski oporavili Opštinu Budva i nikada više nakon mog mandata račun Opštine nije bio blokiran i na to sam posebno ponosan. Imali smo tada u dvije godine dva pozitivna rebalansa i vratili 25 miliona eura dugova, koji su nam ostavili drugi, ali Budvu nismo zadužili ni centa u tom periodu. To se zove dobro upravljanje i pošteno upravljanje novcem građana!“, kazao je Krapović.

Krapović se osvrnuo i na trenutnu političku situaciju u Budvi.

“Demokrate imaju u Crnoj Gori preko 100 odbornika, 9 poslanika i na stotine javnih funkcionera. I evo da im pošaljem javnu poruku: Nikad niko nije od njih izdao i prodao građane, niti će ikad. I zato na kraju želim da poručim da je Budva oduvijek bila svoja puna dva i po milenijuma i nije dobro da neko misli, jer se grdno vara, da će ponovo Budvu voditi iz kafića i kafana budvanskih i iz Splendida, ali je neće voditi ni iz Grafičara na Senjaku, a bogami je neće voditi ni iz Podgorice, ni iz Tirane, ni iz Beograda, već će Budvom upravljati njeni građani u korist građana Budve i to je garant naš. Naša lista i glas za našu listu je garant da će tako u Budvi biti“, saopštio je Krapović.

Prisutnima se obratio i predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

„Demokrate nisu ušle u politiku i dokazali smo za ovih 8 godina, a pokrivali smo odgovorne funkcije, da bi uvećavali svoje lično bogastvo. Nema ga uvećanog za ovih 8 godina! Tog dana smo se dogovorili da uđemo u politiku, da budemo u politici, da izvojevamo sve pobjede koje smo zacrtali i da jednog dana izađemo iz politike kao slobodni ljudi!“

Predsjednik DEMOS-a Miodrag Lekić istakao je da je Budvi potrebno da se vrati kultura.

“Budva je bila sinonim za kulturu. Došlo je do devastacije i do degradacije mnogo toga. Tako da u takvoj jednoj ličnosti, takvoj jednoj ekipi, sigurno se može vidjeti spoj progresa, kompetentnosti, ljubavi prema svome gradu i naravno kulturi, koja je nezaobilazna ne samo zbog turizma nego i zbog načina života”, kazao je predsjednik DEMOS-a.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Oboren pješak kod kružnog toka, prevezen u bolnicu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,30 časova u Šušanju, u blizini kružnog toka, …