Knežević: Vesni Pećanac treba konkretna pomoć

Kao građanin, kulturni i politički poslenik, još jednom upućujem apel našoj cjelokupnoj javnosti povodom i dalje nepodnošljivih uslova života glumice Vesne Pećanac, kojoj je Crna Gora ovoga puta pomogla sve i ništa, ocijenio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.
Nakon naših silnih obećanja, kako je dodao, da će se vratiti u normalan građanski život, makar sad u poznim godinama, koje provodi uz krajnje nehumane, ponižavajuće uslove i nebrojena dugovanja i nemaštinu, Vesni Pećanac smo dodijelili državljanstvo, i na tome je sve stalo.

“Danas jesmo u turbulentnim političkim vremenima, ali nas to ne smije opravdati pred silnim a neispunjenim obećanjima, koja flagrantno svjedoče da smo na Vesnu Pećanac, nakon određene pompe u medijima, potpuno zaboravili.
Učinili smo tek prvi korak ka njenom povratku u život dostojan čovjeka i građanina i, u našem već tradicionalnom maniru, ostavili Vesnu Pećanac, kao priznatu umjetnicu i osvjedočenu stradalnicu, da u najgorim mogućim uslovima dotrajava svoj gorki životni vijek.
Ovim putem pozivam sve one, koji su dali riječ da će joj pomoći, da se prisjete svoje ljudske obaveze i najzad konkretno pomognu ovoj umjetnici u danima njene životne surove golgote, koja već traje u nedogled.
U opštoj nemaštini i nevoljama, odbačena od mnogih koji je ne bi smjeli zaboraviti, Vesna Pećanac i ne zna šta bi sa dobijenim državljanstvom”, zaključio je Knežević.

Provjerite slična mjesta

Loše vijesti o cijenama struje

Biće potrebne godine da se cijene energenata vrate na nivo prije rata u Ukrajini, rekao …