Dva pit bula nasmrt izgrizla dvoje djece

Dvoje male djece u SAD, u Memfisu, nasmrt su izgrizla dva pit bula koji su preko osam godina bili njihovi kućni ljubimci.

Majka djece Kirsti Benard (30) pokušala je svojim tijelom da spasi dvogodišnju kćerku Lili Džejn i petomjesečnog sina Holasa Dina kada su ih u četvrtak napali psi ispred porodične kuće, piše USA Today, a prenosi Tanjug.

Njihov otac Kolbi Benard u tom trenutku nije bio kod kuće.

Stavila je svoje tijelo na Lilino kako bi pokušala da je zaštiti nakon što je napad počeo” rekao je juče Benardov ujak Džef Gibson za USA Today.

Dok je ležala na Lili, oba psa su počela da je napadaju, dodao je on. Dvoje djece je proglašeno mrtvim kada su zvaničnici stigli u kuću, saopštila je policija. Njihova majka je prebačena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, naveli su zvaničnici.

Porodica je imala pse više od osam godina i oni nikada nisu bili agresivni, rekla je najbolja prijateljica majke Kelsi Kenfild za Fox News.

“Ta djeca su bila njen svijet i da je bilo nagovještaja opasnosti, ona nikada ne bi držala te pse u blizini svoje djece”, kazala je ona.

Napad pasa je trajao 10 minuta. Nad psima je izvršena eutanazija nakon napada.

Provjerite slična mjesta

Osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti Kneževića određeno zadržavanje do 72 sata

Cetinjaninu I.G. osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti poslanika Milana Kneževića, nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu …