“Minula neđelja” večeras na A+ TV! (20:00, LIVE)

Večeras u 20h na televiziji A+ gledajte premijerno izdanje emisije „Minula neđelja sa Jelenom Orović” kojom počinje emitovanje novih atraktivnih programa ove medijske kuće.

Ideja serijala Minula neđelja je da se crnogorskoj i regionalnoj publici , kao i dijaspori sa ovih prostora ponude odgovori na pitanja koja zanimaju sve nas, ali i da se čuju sučeljavanje stavova novinara, analitičara i aktuelnih i kompetentnih ljudi iz društvenog života Crne Gore.

I SVAKOG PETKA U 20:00H JELENA OROVIĆ ĆE SA SVOJIM GOSTIMA RAZGOVARATI O NAJAKTUELNIJIM TEMAMA.

Gosti u premijernoj emisiji na A+TV su: savjetnik potpredsjednika Vlade Vladimir Pavićević, glavni i odgovorni urednik portala Biznis CG Predrag Zečević, politički konsultant Boško Kovačević i novinar i publicista Slavko Mandić.

U emisiji će se razgovarati o aferi šverca cigareta koja potresa Crnu Goru- do kog nivoa će istraga stići, kada će uslijediti nova hapšanja, te da li ćemo saznati ko je od državnih fukncionera upleten.

Biće razgovora i o posledicama koje će ova afera imati u nastavku aktuelne krize crnogorske vlasti, na sve problematičniju kohabitaciju između predsjednika i Skupštine .
U emisiji će tema analize biti i politička i institucionalna kriza u koju sve dublje tone crnogorsko društvo , kao i to koliko će evidentna nestabilnost uticati na ishod lokalnih izbora, čija je kampanja u toku.

Emisiju Minula Neđelja možete gledati veceras uživo na A Plus TV – na 15 kanalu Extra TV, 18 kanalu M:box, 24 kanalu Telemaha, kao i na YouTube kanalu A Plus TV Montengo kanala:

Provjerite slična mjesta

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu se snizila za 14 dolara

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu doživljava konstantan pad. Neki od razloga su …