Uskoro nova sportsko-rekreativna zona i u naselju Murtovina

Ekipe gradskih preduzeća “Zelenilo”, “Komunalne usluge i “Agencije za stanovanje” započele su radove na izgradnji prve faze sportsko rekreativne zone u dijelu park šume Zlatica (Murtovina).

Izvedeni su pripremni radovi na uklanjanju površinskog sloja zemlje, uklanjanju dotrajalog privremenog objekta, starih stubova rasvjete i ograde oko poligona, nakon čega se pristupilo izgradnji šetnih staza i platoa.

Po završetku radova, na površini od 8.100m2 naći će se sadržaji za sve generacije. Za najmlađe će biti izgrađeno dječije igralište, za rekreativce rekonstruisan poligon i ugrađena teretana na otvorenom, a za miran odmor će duž šetnih staza biti ugrađen savremeni parkovski mobilijar. Takođe, postojeći biljni fond će biti dopunjen novim sadnicama drveća, a kompletan prostor će biti ograđen, osvijetljen i pokriven video nadzorom.

Radovi na rekonstrukciji park šume Zlatica i formiranje sportsko rekreativne zone realizuju se na zahtjev stanovnika iz naselja Murtovina, što je još jedan pokazatelj dobre saradnje Glavnog grada i građana.

Provjerite slična mjesta

Pobjeda: Abazović i Joković pripremaju odluku o ulasku Crne Gore u „Otvoreni Balkan“

Abazovićeva vlada koja se nalazi u tehničkom mandatu u narednih 15 dana trebalo bi da …