fruits and berries on a dark wood background. the toning. selective focus

Ovo su cijene voća i povrća na Kamionskoj pijaci. Iznenadićete se

Džak paprike somborke od dva kilograma je dva eura, a gajba tikvica od devet do deset kilograma je pet eura, dok su od 0,80 do euro prodavane po kilogramu…

Na Kamionskoj pijaci juče je bio dobar pazarni dan. Banane su pojeftinile za 20 centi u odnosu na prethodnu sedmicu. Tako sada kilogram ovog voća košta 1,80 eura. Grožđe kardinal na gajbu prodavano je od 1,50 do dva, a po kilogramu 2,50 eura. Gajba od pet kilograma malina se mogla kupiti za 15 eura, dok su po kilogramu cijenjene 5,50 eura. Gajba od pet kilograma kupina koštala je deset eura, a za kilogram trebalo je izdvojiti četiri eura.

Jabuke su cijenjene od 1,20 na veliko, odnosno 1,30 eura po kilogramu. Za kilogram krušaka trebalo je izdvojiti dva eura, a na veliko one su prodavane od 1,20 do 1,80 eura. Kajsije, breskve i nektarine se prodaju po dva eura. Šljiva je od euro do 1,50 eura po kilogramu, a na veliko od 0,80 do euro. Pomorandža je 1,50 po kilogramu, a euro na veliko.

Paprika šilja crvena iz Srbije je euro u paketima, odnosno 1,50 eura u gajbama. Džak paprike somborke od dva kilograma je dva eura, a gajba tikvica od devet do deset kilograma je pet eura, dok su od 0,80 do euro prodavane po kilogramu. Patlidžan je 1,50 eura na veliko, a krastavac od 1,50 do1,30 eura, dok je paradajz dva eura.

Krompir je prodavan od 0,60 do 0,80 centi na veliko, a po kilogramu 90 centi. Kilogram šargarepe je euro, crmnički luk od 0,80 do 1,20 eura po kilogramu, dok je kilo 1,50 eura. Crni luk košta 60 centi, a bijeli po kilogramu od četiri do pet eura. Pasulj se prodaje tri eura.

Dan

Provjerite slična mjesta

Reagovanje Telekoma: Sindikat ne osjeća bilo kakvu odgovornost

Tendencioznim ili namjerno pogrešnim tumačenjem Zakona o štrajku, rukovodstvo Sindikata već 20 dana svjesno pokušava …