LIDL: Crnoj Gori ćemo ponuditi kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama

Lidl je u stalnom razmatranju mogućnosti za širenje poslovanja. Crna Gora je, u pogledu maloprodaje, tržište na kojem potrošači žele model koji nudi Lidl, a to je ponuda proizvoda visokog kvaliteta po najpovoljnijim cijenama.
To se navodi u odgovoru internacionalne korporacije njemačkog lanca marketa Lidl koji je dostavljen portalu Onogošt.

Nakon što je iz više nezvaničnih izvora portalu saopšteno da je Lidl kupio zemljište, gdje se nalazi nekadašnja upravna zgrada Rudnika boksita u Nikšiću, iz vrha njemačkog lanca nijesu odgovorili na naše pitanje da li je pomenuto zemljište kupljeno, već da u „da u ovom trenutku nijesu u mogućnosti da dalje komentarišu detalje planova, aktivnosti, lokacija, kao ni potencijalnog datuma otvaranja“.

„Lidl trenutno investira u moguće lokacije za prodavnice i logističke centre u Crnoj Gori. Mi u Lidlu cijenimo i njegujemo transparentu i relevantnu komunikaciju i budite uvjereni da ćemo naše zaposlene i zainteresovane strane pravovremeno informisati o narednim koracima, kada za to dođe vrijeme“, naveli su iz Lidl-a.

Dolazak njemačkog lanca najavio je predsjednik Opštine Marko Kovačević. Međutim, nakon što je javno saopštio da Lidl kupio zemljište u Nikšiću iz Kabineta predsjednika nijesu dalje odgovarali na pitanja portala Onogošt.

Provjerite slična mjesta

Gjeloshaj sa Fragojanisom: Vlada Crne Gore biće iskren partner i prijatelj grčkim investitorima

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Gjeloshaj, sastao se danas sa zamjenikom ministra vanjskih poslova …