Radulović: Zabrinut sam, nudim se da budem potpredsjednik Vlade za ekonomiju

Poslanik PZP-a Branko Radulović rekao je da je “sve ovo predviđao”.

“Nema ekonomije bez pravne države i raskidanja štetnih ugovora..Hoću da budem potpredsjednik vlade za ekonomiju”, rekao je Radulović.

On je rekao da ministru Damjanoviću vjeruje, a “onima prije” ne vjeruje.

Kazao da je krajnje zabrinut sa stanjem u kojem se nalazi Crna Gora i napomenuo je kako je on davno predvidio da smo pred bankrotsvom.

Imajući u vidu ovo stanje rebalansa budžeta i mnogo veći značaj budžeta za narednu ulogu a prije svega imajući uloga parlamenta u odboru, ja sam vama kao predsjednici Skupštine uputio predlog da se održe četiri okrugla stola – kazao je Radulović obraćajući se Đurović.

Prvi je tematska sjednica “Ekonomsko stanje izazovi i perspektive” i da pozovemo Damjanovića i Đurovića kao ministre, Igora lukšića, Milojka Spajića, Vladimira Božovića, Gordanu Đurović, Ninu Drakić, Vasilija Kostića, Mirzu Muraškovića… i da stručno sa njima suočimo argumente.

Sledeća sjednica bi nosila naziv “Energetika, stanje izazovi i perspektive”na koga bi pozvali ministre Ibrahimovića i Dmajnovića, Vukčevića, Božovića, Mujovića, Vujadinovića, Grubišića, Ostojića i Mijovića…

Treća bi se odnosila na “industriju sa posebnim osvrtom na Željezaru i Kombinat aluminijuma, kao i održivog i modernog saobraćaja” i nadam se da će ova gospoda doći da na jedan način govorimo o ekonomskoj budućnosti Crne Gore.

Na jedan bezočan način vodi se politika i etiketira 81 poslanik CG. Po njima smo svi lažovi. Po drugom gosti smo poslednji ljudski proizvod, mi smo “dripci”.

Ja znam da smo grešnici po mnogim stvarima, ali vas molim, da u ime dignitete svih nas pogledate ovo i da vidite kako se vodi politika u “Javnom servisu.”

Provjerite slična mjesta

VIJESTI: Izbori u Podgorici krajem septembra

Političari u Glavnom gradu pregovaraju o rješenju krize lokalne vlasti na više nivoa, po principu …