Uhapšen Miroslav Baletić: Džipom namjerno udario Podgoričanina

Miroslav Baletić 50 iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je u noći između petka i subote u Ulcinju nanio teške povrede sugrađaninu G.V. (38). Osumnjičenom Baletiću se na teret stavlja kd teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi sa kd izazivanje opšte opasnosti.

Prema saznanjima Pobjede, Baletić je prije incidenta, verbalnu napado grupu ljudi koja je sjedjela u jednom ugosititeljskom objektu u Ulcinju, a među njima je bio i G.V. Nakon toga, napustio je objekat i ušao u automobil kojim je krenuo ka objektu. G.V. je tada izašao ispred kafića, a Baletić ga je namjerno udario vozilom, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta.

Iz policije je saopšteno da su policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i došli do saznanja da je povrijeđeno lice G.V. (38) iz Podgorice koje je povrede zadobilo u saobraćajnoj nezgodi kao pješak, iza jednog ugostiteljskog objekta u blizini ušća rijeke Bojane u Ulcinju.

-Pripadnici policije su došli do sumnje da je M.B. (50) rođen u Republici Srbiji, stalno nastanjen u Podgorici, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „Jeep Grand Cherokee“ podgoričkih registarskih oznaka, udario G.V. kao pješaka i na taj način mu nanio povrede, te se udaljio sa lica mjesta – navode iz policije. 

Baletić će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Mujović: Elektroprivreda trpi velike gubitke zbog Željezare

EPCG trpi velike gubitke zbog rada Željezare. Pokrenuta je u prošlosti na način što jednostavno …