Poginuo mladić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 20 sati dogodila na trasi zaobilaznice oko Bijelog Polja, na samo stotinak metara iznad zgrade Centra bezbjednosti smrtno je stradao Miroslav Fuštić (31) iz Mojkovca, stalno nastanjen u Budvi.

On se nalazio za volanom auta marke,,ševrolet” (BP BC 284) i kretao se prema izlazu iz Bijelog Polja, odnosno Graničnom prelazu Dobrakovo. Sudario se sa autom marke,,volvo” (BP VN 863), koji je išao iz suprotnog pravca i za čijim volanom se nalazio Dušan Kovačević (46) iz Bijelog Polja.

Odmah nakon sudara došli su zaposleni iz Službe spašavanja i zaštite i Centra bezbjednosti konstatovali su da Fuštić nije davao znake života. Na drugoj strani u Opštu bolnicu, odnosno Urgentni centar prevezen je Kovačević. O stepenu njegovih povreda, koje nijesu kako se pretpostavlja opasne po život, nakon pregleda i snimanja izjasniće se zdravstveni radnici.

Uviđaj su obavili službenici Centra bezbjesnosti, zajedno sa vještakom saobraćajne struke Milinkom Čabarkapom, pod nadzorom osnovne tužiteljke Milice Caković.

Dan

Provjerite slična mjesta

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu se snizila za 14 dolara

Od početka mjeseca cijena nafte na svjetskom tržištu doživljava konstantan pad. Neki od razloga su …