Arat želi da ulaže u Crnu Goru

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović održao je sastanak sa gospodinom Hasan Aratom, predstavnikom Doğuş Holding, jednom od najvećih kompanija u Turskoj, čiji portfolio obuhvata više sektora, sa preko 300 kompanija i 19.000 zaposlenih.

Gospodin Arat predstavio je projekte i ulaganja ove kompanije i naglasio zainteresovanost za ulaganja naročito u putnu i energetsku infrastrukturu, kao i u turizam i ugostiteljstvo u Crnoj Gori.

Potpredsjednik Vlade Ibrahimović predstavio je ključne infrastrukturne projekte u oblasti saobraćaja i energetike koji se sprovode u Crnoj Gori i naglasio značaj turističkih potencijala na sjeveru Crne Gore, kao i u našoj najjužnijoj opštini Ulcinj. Potpredsjednik Vlade Ibrahimović pozvao je predstavnika Dogus Holdinga da zajedno sa svojim partnerima obiđu Crnu Goru i uvjere se u potencijale koje ova zemlja pruža, naročito u onim manje razvijenim opštinama na sjeveru Crne Gore i na licu mjesta se upoznaju sa postojećim i planiranim projektima.

Provjerite slična mjesta

Pejović: Demokrate Zete pripremile su nacrt i mapu opštine

Kandidat za odbornika liste “Aleksa Bečić – Idemo ljudi – Idemo Zeta- Demokrate” Novica Pejović …