United Grupa imenovala novog potpredsjednika za marketing

United Grupa, vodeći telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi, saopštila je danas da je imenovala Kike Vivasa za novog potpredsjednika United Grupe za marketing, koji će stupiti na funkciju 20. decembra 2022.

Kike Vivas, koji ima 17 godina dugo iskustvo u sektoru telekomunikacija, na poziciji potpredsjednika za marketing United Grupe naslijediće Viktoriju Boklag. Ona je od 2013. godine uspješno obavljala funkciju potpredsjednice Grupe za marketing i medije, a sada će se kao izvršna direktorka United Grupe fokusirati na dodatno osnaživanje pozicije kompanije, uz istovremeno upravljanje njenim strateškim rastom.

U okviru United Grupe u Crnoj Gori posluju kompanije Telemach i njeni servisi EON i Total TV, a medijske sadržaje emituju televizija Nova M i medijska kuća Vijesti.

Drago mi je što mogu da poželim dobrodošlicu Kike Vivasu u United Grupu. On će biti odgovoran za komercijalnu strategiju usmjerenu kako na rezidencijalne, tako i biznis korisnike. Njegov fokus biće komercijalizacija poslovanja United Grupe na svih osam tržišta na kojima poslujemo. Dodatno promovišići naše izvanredne proizvode i snažne brendove, Kike će unaprijediti i našu poslovnu filozofiju koja ima u fokusu korisnike”, rekla je CEO United Grupe Viktorija Boklag.

Vivas je svoje iskustvo sticao u kompanijama u Grčkoj, Češkoj, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Španiji. Karijeru je počeo u Boston Konsalting Grupi, a potom je nastavio u kompaniji Vodafon na različitim tržištima i rukovodećim pozicijama za marketing, prodaju, digital, brend, operacije, strategiju za mobilne i fiksne mreže, kao i usluge televezije.

Uspješni poslovni rezultati doveli su ga na poziciju Komercijalnog direktora zaduženog za strategiju u kompaniji Vodafon Češka i Direktora marketinga i člana Izvršnog odbora kompanije Vodafon Grčka, imajući važnu ulogu u promovisanju kompanije Vodafon kao pružaoca integrisanih telekomunikacionih usluga, kao i u digitalnoj transformaciji njenog komercijalnog poslovanja.

Funkcija koju će obavljati Kike Vivas u United Grupi, kao i fokusiranje Viktorije Boklag na poziciju izvršne direktorke, obezbijediće United Grupi ostavrivanje svih planova za budućnost.

Provjerite slična mjesta

OHRABRENJE: Deficit budžeta niži 156 miliona eura od plana

Kumulativni budžetski deficit za prvih osam mjeseci ove godine iznosio je 9,4 miliona eura ili …