Cijevna komerc: Sve će biti popravljeno

Komapanija Cijevna komerc, kao izvođač radova, spremna je da ispravi propuste u gradnji Muzičkog centra i Kinoteke, poručuju iz te kompanije. Da je sanacija počela, uvjerila se i ekipa TVCG, koja je juče izvještavala o ovom problemu.

Dan nakon sto su problemi Muzičkog centra postali javni, radnici Cijevna komerca već su na krovu.

“Trenutno uklanjanju stare pločice sa velike dvorane, ali mi imamo problem sa ostalim krovovima”, kazao je Luka Popović, šef Službe održavanja Muzičkog centra.

Sve će biti popravljeno uvjeravaju iz Cijevna komerca, izvođača radova. Ljetos, kažu nijesu mogli raditi zbog vrućina, čekao se septembar.

“Septembar nas je sve iznandio sa bujicama i poplavama, priroda je nešto protiv čega ne možemo, ali ono što vas uvjeravam jeste da će Cijevna komerc odgovorno pristupiti ovom problemu i riješiti ga. Nama je žao što se to procurivanje desilo tokom koncerta i javno da im se izvinjavamo za tu situaciju”, poručila je Valentina Pajović PR komapanije Cijevna comerc.

Ipak, za propuste neko mora da odgovara, kaže građevinski vještak Aleksandar Rakočević.

“Najveća odgovornost je na nadzornom organu i izvođaču radova, nadzorni organ morao je da kontroliše da li su rađeni po projektu i kvalitetno. Ukoliko prijave nedostatke u garantnom roku izvođač je dužan ili da plati ili da ih on uradi”, navodi Rakočević.

A garantni rok izvođaču Cijevna komercu ističe za desestak dana.

“Poslije garantnog roka Cijevna komerc će biti tu i odraditi sanaciju i izvođenje koje je potrebno”, poručila je Valentina Pajović, PR Cijevna comerca.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Popa: Postizanje IBAR-a nevjerovatan timski rad na svim nivoima

Ambasadorka EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa govorila je o značaju dobijanja pozitivnog Izvještaja …