IRF Krediti za razvoj holelijerstva: Uspješna saradnja IRF-a i HTP „Primorje“ (VIDEO)


Zadovoljiti potrebe savremenog gosta, avanturista i konformista sa raznih meridijana, za mnoge hotelijere predstavlja izazovnu misiju. Vizija najvećih, ogleda se u ispunjavanju želja i kreiranju inovativne ponude, koja će nadmaštiti očekivanja i kvalitetnim ugođajem, zadovoljiti čula najzahtjevnijih. Upravo je na taj način, kompanija HTP „Primorje“ uspjela da strateškim planiranjem zauzme zavidnu poziciju u domaćoj turističkoj industriji i odgovornim vođenjem tri hotelska centra, opravda epitet dugogodišnjeg profesionalizma.
,,U sastavu kompanije su hoteli ,,Palma“ u Tivtu, ,,Planika“ na Žabljaku, kao i hotel ,,Palmon Bay“ koji se nalazi u Herceg Novom. Kompanija je u vlasništvu domaćih fizičkih lica, kao i pravnih lica iz Evropske unije. U toku turističke sezone, u svim svojim profitnim centrima, kompanija zapošljava oko 250 zaposlenih, koji su uglavnom državljani Crne Gore,“ objašnjava predstavnicakompanije, Andrijana Vuković, koji iz sezone u sezonu bilježi sjajne rezultate.
Osim što se specifičnim arhitektonskim zdanjem ističe na tivatskoj rivi, hotel ,,Palma“ ujedno posjeduje i 116 moderno opremljenih soba i apartmana, koje većinom krasi pogled na more. Ponudu obogaćuje velika restoranska sala, spa centar i jedinstvena terasa, koju u ljetnjim mjesecima, mnogobrojni gosti zamijene hotelskom pješčanom plažom. Pomoć pri kreiranja luksuznog enterijera i osavremenjivanja autentičnog ambijenta, čelnici kompanije zatražili su od Investiciono-razvojnog fonda (IRF).
,,Saradnju sa Investiciono-razvojnim fondom smatramo više nego odličnom, a ova finansijska institucija nam je pružila kreditnu podršku prilikom renoviranja naših hotela ,,Palma“ i ,,Palmon Bay“. Ukupna vrijednost investicije koju smo preduzeli u oba hotela iznosi 16 miliona eura, od čega je IRF pomogao sa 20% ulaganja sa svojom kreditnom linijom,“ otkrila je Vuković.
Da Investiciono-razvojni fond ubrzano širi mapu projekata i investicija iz različitih privrednih grana, dokazuje veliki broj pohvala zadovoljnih preduzetnika.
,,Apsolutno možemo preporučiti IRF kao pouzdanog partnera svim zainteresovanim ulagačima, jer nam naše iskustvo u tom pravcu govori da će sa strane IRF-a postojati profesionalna i efikasna podrška u projektima kao što su naši.“
Unapređenje kako hotelskog, tako i poslovnog ambijenta, za HTP „Primorje“ ne predstavlja kratkoročan poduhvat. Zato, sa velikim ponosom, najavljuju nove investicije.
,,Dalji planovi naše kompanije se ogledaju u razvoju i renoviranju hotela ,,Planika“ na Žabljaku, kao i ostvarenju potencijala koji isti posjeduje, a shodno dinamici skijaške infrastrukture na Žabljaku koju diktira država“ zaključila je Vuković.

Mediabiro

Provjerite slična mjesta

OHRABRENJE: Deficit budžeta niži 156 miliona eura od plana

Kumulativni budžetski deficit za prvih osam mjeseci ove godine iznosio je 9,4 miliona eura ili …